Bralci portala AskMen.com, ki so sodelovali v izboru, so pred kratkim za najbolj zaželeno žensko na svetu imenovali Sofio. Foto: EPA
Bralci portala AskMen.com, ki so sodelovali v izboru, so pred kratkim za najbolj zaželeno žensko na svetu imenovali Sofio. Foto: EPA
Sofia
Sofia bo julija dopolnila 40 let. Foto: EPA

Zvezdnica serije Sodobna družina je vse svoje oboževalce navdušila z vročimi fotografijami, ki krasijo novo številko mehiške izdaje GQ-ja, v intervjuju za omenjeno revijo pa je razkrila, da rada pokaže svoje atribute, saj je ravno zaradi teh postala znana. "Pojavljam se na seznamih žensk z najboljšo zadnjico in prsmi na svetu, na njih pa sta tudi Megan Fox in Mila Kunis, ki sta tudi po 20 let mlajši od mene. To je veliko zadovoljstvo."

"Moja kariera je zaradi mojega videza in ni me sram to reči. Moj videz mi je odprl veliko vrat," je dodala Kolumbijka, ki je tudi odkrila, da je njena ikona Sophia Loren.

Vergara bo julija dopolnila 40 let, vendar pravi, da se sploh ne obremenjuje z leti. Ko gre za njene obline, pa igralka pove, da imajo vse Kolumbijke seksi obline in jih tudi sprejemajo: "V Kolumbiji imajo vse ženske obline in ne želijo biti suhe, saj so vse njihove sorodnice videti kot sirene. Odraščate, misleč, da je ravno to prava lepota."

Latinolepotica je za GQ razkrila tudi, da rada razveseli svoje oboževalce z zapeljivimi fotografijami, njen partner Nick Loeb, s katerim je že dve leti v zvezi, pa naj ne bi bil ljubosumen. S poslovnežem želi Sofia ustvariti družino, nekdanja manekenka in igralka pa ima iz prvega zakona z Joeom Gonzalezom odraslega sina.