Igralca pričakujeta drugega otroka. Foto: EPA
Igralca pričakujeta drugega otroka. Foto: EPA
Sophie in Richard
Glasbenika imata tri sinove. Foto: EPA

Zvezdnica serije Buffy, izganjalka vampirjev, ki se je na male zaslone pred kratkim vrnila s serijo Ringer, bo kmalu morala znova na porodniško.

35-letna igralka in njen leto starejši mož Freddie namreč pričakujeta drugega otroka: "Ona in Freddie sta navdušena, super starša sta," je za ameriški People izjavil neimenovani vir.

Igralca, ki sta začela romanco tri leta po tem ko sta se spoznala pri snemanju filma I Know What You Did Last Summer, poročila pa sta se leta 2002, imata že dveletno hčerko Charlotte Grace. Pri vzgoji malčice je igralki zadnje čase, ko je zasedena s snemanjem serije, v veliko pomoč ravno Freddie: "Obožuje jo (hčerko, op. a.). Prepirava se, kdo od naju bo ostal doma."

Tretji sin za Sophie in Richarda
Novica o novem "glasbenem" dojenčku pa prihaja z Otoka, kjer sta Sophie Ellis-Bextor in njen mož Richard Jones, basist skupine The Feeling, dobila tretjega sinčka.

"Ne vem zakaj, a menim, da bom imela še enega sina," je pred dvema letoma po rojstvu drugega sina Kita Valentina (imata še osemletnega sina Sonnyja) izjavila pevka, njena napoved pa se je 25. aprila tudi uresničila. Na svet je namreč privekal fantek, ki sta ga Sophie in Richard poimenovala Ray Holiday.