Jessica Simpson je svoje božično voščilo na Twitterju opremila tudi z nazorno fotografijo. Foto: Twitter
Jessica Simpson je svoje božično voščilo na Twitterju opremila tudi z nazorno fotografijo. Foto: Twitter

Toda ni fotografirala svojega nosečniškega trebuščka, ampak svojo prvorojenko Maxwell Drew, ki oblečena v praznični pajacek sedi v vrtu, pred njo pa je v mivko zapisano: Big sis (v prevodu: starejša sestrica)!" Jessicini oboževalci so takoj dojeli, v katerem grmu tiči zajec, zato so se na družbena omrežja že usule čestitke mladi družinici.

Ameriški Us Weekly je že konec novembra ekskluzivno objavil novico, da se bo družina priljubljene ameriške zvezdnice kmalu povečala: "Zagotovo ni bilo načrtovano, ampak ja, Jessica je spet noseča," je takrat izjavil neimenovani vir, toda predstavnik 32-letne Jessice in leto starejšega Erica Johnsona ni želel komentirati zadeve, v molk pa sta bila vse do danes zavita tudi Jessica in Eric.

Prvič je rodila maja letos
Prvorojenka svetlolase pevke in občasne modne oblikovalke ter nekdanjega igralca ameriškega nogometa, ki sta zaročena že dve leti, je sicer privekala na svet maja letos, za fotografije nove družinske članice pa sta od revije People prejela kar 800.000 ameriških dolarjev.

Jessica je med svojo prvo nosečnostjo pritegnila veliko pozornosti tudi z zapeljivim fotografiranjem za revijo Elle. V visoki nosečnosti je tako odvrgla oblačila v slogu Demi Moore - igralka je prva brez sramu pokazala svojo nosečnost javnosti - in razkazala svoje nosečniške obline. Simpsonova je med prvo nosečnostjo pridobila več kot 30 odvečnih nosečniških kilogramov, ki se jih je s pomočjo osebnega trenerja že skoraj v celoti znebila, toda nova nosečnost bo kazalec na tehtnici spet premaknila navzgor.