Steven in Alex Gerrard sta se razveselila še četrtega otroka. Foto: EPA
Steven in Alex Gerrard sta se razveselila še četrtega otroka. Foto: EPA

"Fant je! Lio George Gerrard. 29. 04. 17," piše na fotografiji, ki jo je Gerrard objavil na družbenem omrežju Instagram. Ob fotografiji pa zapisal še: "Lio George Gerrard je bil rojen danes zjutraj ob 4.55. Oba se počutita dobro. Naša družina je zdaj popolna."

36-letni upokojeni nogometaš in dve leti mlajša Alex imata, kot omenjeno, že tri hčerke: Lilly-Ella je stara 13, Lexie 10, Lourdes pa pet let. Da se bo njuna družina povečala, je Alex oznanila oktobra na Twitterju, ko je zapisala: "Zelo se veselimo še enega otroka, ki bo na svet prišel prihodnje leto!! Številka 4." Pozneje je objavila še črno-belo fotografijo svojih hčerk, ki opazujejo ultrazvočne slike dojenčka.

Nista upala tvegati, sicer bi ju poroke stale preveč
Že pred leti je Alex v pogovoru za revijo Hello razkrila, da si želita še enega otroka, vendar izrazila dvom, da bosta dočakala sina: "Vem, da si Steven želi še sina, ampak možnost, da nama to po treh hčerkah uspe, so zelo majhne. Zato se smeji in pravi, da ne sme tvegati - če bova dobila še eno deklico, ga bodo poroke stale pravo bogastvo, se šali."

Družina sicer od maja 2015 živi v Los Angelesu, kamor so se preselili, ko je Gerrard sklenil pogodbo s tamkajšnjim moštvom LA Galaxy, za katerega je nekoč igral tudi David Beckham. Novembra je nogometni zvezdnik oznanil, da se od nogometa poslavlja.

Lio George Gerrard was born this morning at 4.55am . Both are doing great . Our family is complete

A post shared by Steven Gerrard (@stevengerrard) on Apr 28, 2017 at 11:08pm PDT