67-letna igralka se vrača na male zaslone, saj se pripravlja na vlogo v novi komediji. Foto: EPA
67-letna igralka se vrača na male zaslone, saj se pripravlja na vlogo v novi komediji. Foto: EPA
Susan Sarandon
Igralka je mati treh otrok. V zvezi s Francom Amurrijem je rodila hčerko, v zvezi s Timom Robbinsom pa je rodila dva sinova. Foto: EPA

Zvezdnica filmov Thelma in Louise ter Zadnji sprehod je v pogovorni oddaji Andyja Cohena iskreno spregovorila o svojem kajenju marihuane. Ko jo je voditelj vprašal, ali mu lahko izda en dogodek, na katerega je prišla okajena, mu je odgovorila z vprašanjem: "Samo enega?"

Teh dogodkov je bilo po njenih besedah več. "Lažje naštejem, kdaj nisem prišla okajena na podelitev oskarjev," je izjavila igralka in poudarila, da je bilo to leto 1995, ko je prejela oskarja za film Zadnji sprehod. Hkrati je še priznala, da je marihuano kadila pogosto, in to skoraj vedno pred vsako zabavo, ki jo je obiskala.

Sredi pogovora se je izmuznila odgovoru na vprašanje, s katerim zvezdnikom se je zapletla v preteklosti in bi danes izdaja njegovega imena šokirala njene oboževalce. Namesto tega je dejala: "Moja knjiga bo govorila o moških, s katerimi bi lahko bila, pa nisem." Še ena stvar, ki bi jo lahko prečrtala na svojem seznamu, je fotografiranje za Playboy, toda ni. Priznala je, da nima nobenih zamer, da je večkrat zavrnila fotografiranje za revijo za odrasle.

Enkrat - med nosečnostjo - jo je celo zamikalo, da bi privolila, toda takrat revija ni bila zainteresirana. Zadnjo ponudbo za fotografiranje pa je prejela pred petimi leti. Vendar igralka se je v svoji karieri kljub temu delno razgalila, in sicer je napol gola pozirala za potrebe knjige Hollywood Pinups leta 2008.

67-letna igralka se sicer kmalu vrača na male zaslone, saj se pripravlja na vlogo v novi komediji televizijske hiše NBC, v kateri bo zaigrala ob boku svoje hčerke Eve Amurri.