Jason Segel in Michelle Williams sta bila vrsto let prijatelja, preden sta se odločila zvezo popeljati korak dlje. Foto: Reuters
Jason Segel in Michelle Williams sta bila vrsto let prijatelja, preden sta se odločila zvezo popeljati korak dlje. Foto: Reuters
Rachel McAdams in Michael Sheen. Ona pravi, da ima načelo, da ne hodi s soigralci, a njeni edini resni zvezi v zadnjih letih sta bili prav s soigralcema. Foto: Reuters

Trikratna oskarjevska nominiranka Williamsova in zvezdnik humoristične serije Kako sem spoznal vajino mamo Segel naj bi se po poročanju revije People po enoletni zvezi razšla pred nekaj tedni.

Razlog za razhod naj bi bila razdalja - 32-letna Williamsova živi v New Yorku, leto dni starejši Segel pa na drugem koncu ZDA, v Los Angelesu, kjer snemajo njegovo serijo. Novica je nepričakovana, saj je še ta mesec igralka, ki trenutno promovira film Mogočni Oz, reviji In Style povedala, da ceni javno podporo, ki jo je deležna njena zveza z Jasonom. "Če jo ljudje podpirajo, se ob tem dobro počutim ... Vsakršen prijazen odziv, ki mi ga nameni svet, no, ga ne bom zavrnila."

Na Jasona se navezala tudi Matilda
Par, ki se sicer pozna že vrsto let, so v zadnjem letu pogosto videli na sprehodih s sedemletno Matildo, hčerko, ki se je Williamsovi rodila v zvezi z že pokojnim Heathom Ledgerjem. Williamsova in Segel sta od jeseni tudi preživljala veliko skupnega časa v stanovanju v Brooklynu, ki pa je bilo med nedavnim orkanom Sandy precej poškodovano.

Še januarja je bil par videti zelo srečen med dopustovanjem v Cancunu, kjer jima je družbo delala Michellina najboljša prijateljica (in nekdanja soigralka iz Simpatij) Busy Philipps, govorilo pa se je celo o tem, da naj bi si Jason želel posvojiti Matildo.

Rachel pustila Michaela?
Znova na trgu samskih pa je tudi Rachel McAdams. 34-letna kanadska igralka naj bi po dveh letih in pol naredila konec romanci z 10 let starejšim britanskim igralcem Michaelom Sheenom. Par se je spoznal na snemanju filma Woodyja Allena Polnoč v Parizu leta 2010.

"Z Michaelom nisva prišla skupaj med snemanjem Polnoči v Parizu, ker imam zelo trdna načela glede nemešanja zasebnosti in službe. Sva pa postala precej dobra prijatelja, kar se mi zdi odličen začetek," je McAdamsova lani povedala za revijo Stella. Ob tem je dejala, da je najpomembnejše v zvezi dobra komunikacija. "Moraš si zaupati, se pogovarjati in biti partnerjev najboljši prijatelj."

McAdamsova in Sheen sta, čeprav prihajata z različnih celin, vseskozi trdo delala za svoje razmerje. "Z Michaelom nisva nikdar narazen več kot tri tedne - kar precej zračnih milj nabereva - ampak v tem poslu moraš biti precej prilagodljiv, ne glede na to, ali si v zvezi ali ne," je še izdala za Stello.

Kanadčanka je pred Sheenom hodila s svojim soigralcem iz romantičnega filma Beležnica - in rojakom - Ryanom Goslingom. Privlačni par se je začel dobivati leta 2005 in sta bila nekaj časa tudi zaročena, a sta se razšla leta 2007, nato pa zvezo za kratek čas leta 2008 spet obnovila. Sheen pa je imel med letoma 1995 in 2003 osemletno zvezo z britansko igralko Kate Beckinsale, s katero imata danes 14-letno hčer Lily.