Stamos je polno zaseden s snemanjem serije Fuller House, kjer se bo podpisal tudi kot producent, ne samo igralec. Foto: Reuters
Stamos je polno zaseden s snemanjem serije Fuller House, kjer se bo podpisal tudi kot producent, ne samo igralec. Foto: Reuters

51-letnik je izpeljal nekaj odmevnih projektov, med njimi je največji "spin off" serije Polna hiša, ki so jo že začeli snemati. A hkrati je imel preveč prostega časa, je priznal sam. "Šest let sem živel brez discipline. Čeprav sem delal, sem imel veliko prostega časa, kar je zelo nevarno," je priznal Stamos.

Igralca so letos aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola in ga odpeljali v bolnišnico. Kmalu zatem je sam odšel v center za odvajanje od nedovoljenih snovi in tam ostal mesec dni. Avgusta je končal zdravljenje, toda kmalu zatem mu je umrla mama, za katero pravi, da je bila njegova življenjska ljubezen.

"To je bila prelomnica v mojem življenju. Ali nadaljuješ po tej poti, ki je zabavna, ali greš na pot, kjer te čakajo nove priložnosti in ljudje," je dejal Stamos. Igralec je znova zaseden s snemanjem, poleg serije Fuller House (neke vrste nadaljevanje Polne hiše) snema še serijo Grandfathered.

"Komaj čakam, da pridem v službo zjutraj. Tako dobro se nisem počutil že deset let. Upam, da bodo ljudje to opazili," je sklenil igralec za revijo People.