Tiffany se je rodila 1. oktobra 1993. Nase je opozorila leta 2011, ko je izdala svoj prvi singel Like a Bird. Foto: AP
Tiffany se je rodila 1. oktobra 1993. Nase je opozorila leta 2011, ko je izdala svoj prvi singel Like a Bird. Foto: AP
V zadnjem času je postala stalna gostja odmevnih medijskih zabav. Foto: AP
Mediji so jo ves čas označevali kot "drugo hčerko Donalda Trumpa", tako da je imela ta privilegij, da odrašča stran od medijskega sveta. Foto: AP
Trump in igralka Maplesova sta se ločila, ko je bila Tiffany stara pet let. Po ločitvi se je Maplesova s hčerko preselila na drugo stran ZDA - v Kalifornijo. Foto: AP

Razlog, zakaj ji je v zadnjem času uspelo ostati na radarju medijskih hiš, ki so vzele pod drobnogled dinastijo Trump (vključno z njegovo ženo, Slovenko Melanio Trump), je po pisanju spletne strani Business Insider preprost: ljudje so pozabili nanjo.

Tiffany je odrasla v Kaliforniji, kjer jo je vzgojila Trumpova druga žena Marla Maples. "Vedno sva bili skupaj, ko sem odraščala, in moji prijatelji so vedno pohvalili, kako dober odnos imava," je razložila Tiffany v intervjuju za Daily Mail. Obiskovala je zasebno šolo v Calabasasu - na leto so za njeno šolanje odšteli okoli 27.500 evrov.

Trump se ni veliko vmešaval v njeno vzgojo. Svojo ljubezen je izkazoval z nakazovanjem zneskov na bančni račun Maplesove. Pred časom se je preselila bližje Trumpu, ko je začela obiskovati Univerzo v Pensilvaniji. Leta 2011 je izdala synthpopovski singel, toda v pogovoru za televizijsko mrežo Oprah Winfrey je priznala, da ji je bližje modni kot glasbeni svet.

Pred dvema letoma je britanski Daily Mail poročal, kako je Ivanka Trump pomagala svoji mlajši polsestri, da je dobila pripravniško mesto pri reviji Vogue. Tiffany je svoje delo začenjala ob pol šestih zjutraj in celo "hodila na kosilo z Anno Wintour".

Tiffany se je v javnosti vedno pogosteje pojavljala v družbi bogatih sovrstnikov, združenih v elitni krog Rich Kids of Instagram. Med njenimi prijatelji so se tako znašli Andrew Warren, sin newyorškega investitorja v nepremičnine, sin medijskega mogula Petra Branta - Peter Brant Jr. in sin Magica Johnsona EJ.

Toda svet bogatih je ni posrkal vase, saj je ostala zvesta študiju. Prek Instagrama je svoje sledilce obvestila, da je začela novo pripravništvo, in sicer pri italijanski modni hiši Aeffe. Ameriški mediji pa že napovedujejo, da bi lahko sledila stopinjam uspešne starejše sestre Ivanke in razburkala modni svet. A pred kratkim je javno podprla očetovo kandidaturo za predsednika države in s tem pritegnila pozornost sedme sile.