Tom Arnold s prvo ženo - Roseanne Barr. Foto: Reuters
Tom Arnold s prvo ženo - Roseanne Barr. Foto: Reuters

"Prišel je najin drugi čudež," sta za ameriško revijo People povedala igralec in komik ter njegova žena Ashley. Dodala sta, da je deklica popolna.

Quinn Sophie Arnold, ki je na svet prijokala v Los Angelesu, je ob rojstvu tehtala 3,4 kg, v višino pa meri 56 cm.

Tom in Ashley, ki sta se poročila leta 2009, sta se dolgo trudila, da bi postala starša, po obisku specialistov za neplodnost pa se jima je prvi čudež, kot sta ga poimenovala, zgodil leta 2013, ko sta postala starša Jaxu Copelandu.

Kot je povedal Tom v enem izmed intervjujev, je z vsemi ženami želel imeti otroke - sam je šel skozi 21 faz pri zdravljenju neplodnosti, šele v zakonu z Ashley pa se mu je uresničila dolgoletna želja. "Mislil sem, da mi očetovstvo ni usojeno, tako da sem bil popolnoma presenečen, ko mi je Ashley povedala, da je noseča. To je čudež!"

Tom poročen štirikrat
Zakon z Ashley je Tomov četrti, najbolj pa je časopisne stolpce polnil s prvim zakonom z legendarno igralko in komičarko Roseanne Barr. Njun zakon je zaznamovala Tomova zasvojenost z mamili in alkoholom, a je igralec sčasoma okreval. Njun zakon kljub temu ni preživel, ločila pa sta se po štirih letih.