Tommy se je zaročil z nemško pevko. Foto: Twitter/EPA
Tommy se je zaročil z nemško pevko. Foto: Twitter/EPA

"Pride čas v človekovem življenju, ko enostavno veš, da je tvoj partner partner za vse življenje," je prek Twitterja napisal 51-letni glasbenik in dodal: "Pozdravite mojo zaročenko, ki bo kmalu postala moja žena." Tudi 30-letna nemška pevka, znana pod umetniškim imenom SOFI, je svojim sledilcem tvitnila veselo novico.

To bo četrti zakon za Leeja, ki je bil predtem poročen z manekenko Elaine Starchuk (zakon je trajal le en mesec), sedem let je bil poročen z igralko Heather Locklear, tri leta pa je zdržal v zakonu z igralko Pamelo Anderson. Z zvezdnico Obalne straže ima tudi dva sinova, danes 17-letnega Brandona in 16-letnega Dylana.

Ni še znano, kdaj se bosta zaročenca sprehodila do poročnega oltarja, sodeč po Tommyjevih zapisih se bo to zgodilo zelo kmalu.

Mötley Crüe v pokoj
Tommy Lee se bo drugo leto s svojimi kolegi iz skupine Mötley Crüe podal na severnoameriško turnejo, med katero bodo rokerski veterani nastopili v kar 72 ameriških mestih. To bo obenem poslovila turneja skupine, so razkrili konec januarja na tiskovni konferenci. Štiričlanska zasedba - pevec Vince Neil, kitarist Mick Mars, basist Nikki Sixx in bobnar Tommy Lee -, ki je nastala leta 1981, se bo namreč dokončno upokojila.

Prvi koncert turneje bo drugega julija leta 2015 v Michiganu, veliki zaključek in njihov labodji spev pa bo 21. novembra v Vancouvru.

Izdali so devet albumov, ki so jih prodali v 80-milijonski nakladi. Med hiti velja omeniti Dr. Feelgood, Girls, Girls, Girls in Shout at the Devil. Četverica je zaslovela tudi kot ena najbolj razvpitih heavymetalskih/hardrockovskih skupin, saj so bili vsi znani po hedonističnem življenju, številnih kršitvah zakona, zapornih kaznih, odvisnosti od alkohola, kokaina in heroina, menjavanju žensk in neštetih tetovažah.