Tommy Mottola in Thalia sta poročena od leta 2000 in imata poleg Matthewa še hčerko Sabrino. Foto: EPA
Tommy Mottola in Thalia sta poročena od leta 2000 in imata poleg Matthewa še hčerko Sabrino. Foto: EPA
Hči Mariah Carey Monroe
Fotografija hčerke Monroe, ki jo je Mariah Carey objavila na svojem Twitterju. Foto: Mariah Carey/Twitter

39-letna pevka in občasna igralka ter 61-letni glasbeni založnik sta sina prvič ugledala v soboto, njun tiskovni predstavnik pa je dejal, da so "vsi dobro in tako srečni, da bolj ne bi mogli biti". Par je sicer poročen že več kot deset let, v tem času pa se jima je rodila tudi zdaj triletna hči Sabrina Sakaë.

Mottola je sina dočakal le slaba dva meseca po tem, ko je dvojčka Monroe in Moroccana Scotta rodila njegova nekdanja žena, ameriška poppevka Mariah Carey, s katero sta bila poročena med letoma 1993 in 1998. Še pred tem je bil skoraj dvajset let poročen z Liso Clark, s katero ima hčer Sarah in sina Michaela, ki je asistent produkcije na glasbeni televiziji MTV.

Mariah je medtem javnosti prvič pokazala svojo sedem tednov staro hčerko Monroe - na spletnem družabnem omrežju Twitter je objavila njeno fotografija, na kateri malčica svoj obraz zakriva z iztegnjeno roko in razprto dlanjo. Mariah se je ob tem pošalila, da se je hčerka že navzela zvezdniškosti in da več kot očitno ne želi biti fotografirana.