Pitbull rad meša ženske in moške parfume. Foto: EPA
Pitbull rad meša ženske in moške parfume. Foto: EPA

Njegov prvi parfum se bo imenoval preprosto Pitbull, na voljo pa bo tako v ženski kot moški različici. Uradno bo predstavljen 31. decembra v dvorani American Airlines Arena v Miamiju.

"Ko smo začeli razmišljati o novem projektu, smo govorili o seksi vonjih. Ženske rade nosijo moške parfume in moški radi nosijo ženske. Meni osebno je všeč, če jih mešam in vidim, katero vrsto ljudi privlačim. Mislim, da mehak, seksi in čustven parfum ni nekaj, kar bi ljudje pričakovali od mene. Zdaj boste imeli moškega, ki bo nosil parfum, za katerega bi lahko rekli, da je bolj ženski," je o svojem novem izdelku povedal glasbenik.

Pitbull je razložil, da se je za nežnejši vonj odločil, ker mu močni parfumi, kot so jih nosili moški v času njegovega odraščanja, niso všeč. "Moja naloga je, da privlačim ženske, in ne moških," se je pošalil.

Raper je napovedal tudi, da to ne bo njegov edini parfum. Leta 2015 bo izdal dišavo Pitbull Miami, leto pozneje pa še vonj Pitbull Rio. V načrtu sta tudi vonja London in Berlin.