Grace in Usher med počitnicami na Kubi. Foto: Instagram Grace Miguel
Grace in Usher med počitnicami na Kubi. Foto: Instagram Grace Miguel

Usher in Grace sta par od leta 2009, zaročila pa sta se januarja. O poroki je glasbeni zvezdnik do zdaj molčal, a ga je Ellen presenetila, ko ga je v studiu pozdravila z besedami: "Lepo te je videti in čestitke! Če še ne veste, poročil se je!" Tako da Usherju ni ostalo drugega, kot da ji je pritrdil in dejal: "Da, res je, poročila sva se na Kubi. Čudovito je bilo!"

Nato je dejal, da je njegova Grace že septembra na družbenem omrežju Instagram objavila kombinacijo štirih fotografij in pod njimi napisala: "Havana, Kuba!" Številni njegovi oboževalci so že takrat opazili, da Grace na prstancu nosi prstan, in namigovali na skok v zakon, a Usher je zdaj pojasnil: "Ob objavi teh fotografij še nisva bila poročena, saj je Grace nosila prstan na napačni roki. Vzela sva se nekaj dni pozneje."

O svoji ženi, ki je tudi njegova menedžerka, govori le v presežnikih, saj jo je opisal kot "čudovito žensko, ki mu je pomagala prebroditi najtežje čase v zasebnem in poklicnem obdobju". Usher ima iz zakona s Tameko Foster tudi dva otroka, osemletnega Usherja Raymonda V. in leto dni mlajšo Naviyd Ely Raymond.

Napovedal je tudi skorajšnjo vrnitev na glasbeno prizorišče, ki jo lahko njegovi oboževalci pričakujejo prihodnje leto.