Uspešna kariera je zahtevala svoj davek v družinskem življenju. Foto: EPA
Uspešna kariera je zahtevala svoj davek v družinskem življenju. Foto: EPA

Njegov zakonski staž je bil sicer precej krajši kot DeVitov - ta je trajal kar 30 let, a tudi Crowov devetletni zakon s pevko Danielle Spencer je veljal za trdnega in srečnega.

A časopis Sydney Morning Herald zdaj poroča, da se je par odločil za sporazumno ločitev, razlog pa naj bi tičal v prenatrpanem urniku slavnega igralca. Crowe je zadnje čase zaradi snemanja veliko ločen od družine, v prihodnjih 12 mesecih bo luč sveta namreč ugledalo kar šest njegovih filmov: Man with the Iron Fists, Les Miserables, Broken City, Man of Steel, Noah in Winter’s Tale. A karierni uspeh je zahteval svoj davek in Danielle je odšla.

Ljubezen na prvi pogled
Par se je sicer spoznal že pred 22 leti, še preden je Crowe postal slaven. Po razmerju z Meg Ryan v Hollywoodu se je vrnil v Avstralijo in ugotovil, da je Danielle prava ženska zanj. Za roko jo je prosil leta 2002 in takrat priznal: "Misel, da se želim poročiti z njo, me je prešinila že takrat, ko sem jo prvič zagledal." Poročila sta se leto dni pozneje, v posebej za to priložnost zgrajeni kapelici na njegovem posestvu v Južem Walesu, rodila pa sta se jima tudi dva sinova - Charles in Tennyson.