Rafael s Sylvie ... Foto: Reuters
Rafael s Sylvie ... Foto: Reuters
... in Rafael z novo partnerico Sabio. Foto: Twitter

"Da, res je. Sabia je noseča," je povedal 30-letni van der Vaart za nemške medije. "Ampak ne želiva dajati izjav o tem v tej zgodnji fazi nosečnosti."

Ugibanja, da je Sabia, nekdanja žena Rafaelovega nekdanjega soigralca Khalida Boulahrouza, noseča, so se pojavila, ko si je med tekmo nemškega nogometnega kluba Hamburg, za katerega igra van der Vaart, ljubeče pogladila trebušček.

35-letna Sabia, sicer mati dveh otrok (tretji je umrl takoj po rojstvu), naj bi rodila spomladi.
"Nova Beckhama"
Kmalu po tem, ko je van der Vaart potrdil blaženo stanje svojega dekleta, je Sylvie sporočila, da želi paru "vse dobro".
35-letna nizozemska TV-voditeljica in manekenka, ki je že prevzela nazaj svoj dekliški priimek Meis, se je s slavnim nogometašem poročila leta 2005. Leto zatem se je zakoncema, ki so ju mediji radi označevali za "nova Beckhama", rodil sin Damián Rafael.

Sama sta vse zvezdniške oznake zavračala in trdila, da si želita samo normalnega življenja. Ko je Sylvie leta 2009 zbolela za rakom na prsih, je Rafael ostal v Madridu, čeprav ga je klub (Real Madrid) želel prodati.

Konec po udarcu
A januarja letos se je pravljica začela rušiti, ko se je par razšel po tem, ko sta se na novoletni zabavi tako hudo sprla, da jo je on udaril. Pozneje je dejanje obžaloval, ob napovedi ločitve pa sta sporočila, da ostajata v dobrih odnosih.

Marca je prišlo na dan, da je Rafael že našel novo ljubezen, in sicer je bila to kar Sylviina najboljša prijateljica. "Poznava se že nekaj let," je razložil športnik. "Vedno sva bila dobra prijatelja. Povsem nepričakovano pa so v zadnjih tednih med nama vzniknila drugačna čustva."

Sabia pa: "Skupaj sva le kratek čas in sva zelo previdna. Najino razmerje sva začela dolgo po njunem razhodu. Ne verjamem, da je Sylvie jezna."