Johnny in Vanessa sta bila v zvezi 14 let. Foto: EPA
Johnny in Vanessa sta bila v zvezi 14 let. Foto: EPA

Po 14 letih zveze s hollywoodskim lepotcem - junija je odjeknila novica, da se razhaja slavni par, ki ima skupaj dva otroka - Vanessa uživa v romanci s Francozom po imenu Guy-David Gharbi, ki ga je spoznala maja na poletu iz Los Angelesa v Pariz.

"Težko obdobje za Johnnyja in Vanesso se bliža koncu, najbolj pa si želita, da bi si kot družina bili še naprej blizu, saj jima je bilo vedno najbolj pomembno dobro njunih otrok," je izjavil neimenovani vir, ki je blizu Johnnyju in Vanessi.

Vanessa in Guy-David sta uradno začela zvezo, toda po besedah prijateljev ne prehitevata dogodkov. Guy-David je izpovedal svoja čustva Vanessi, a obenem od nje ne pričakuje nobenih odgovorov: "Uživata v romantičnih večerjah v Parizu, uživata in se zabavata. Celotno druženje je zanjo zelo koristno, na njen obraz se je vrnil nasmeh, videti je mlajša, spet pa je začela peti in pisati pesmi."

In kaj na Vanessino novo ljubezen reče Johnny Depp? Igralec naj bi dal blagoslov svoji nekdanji partnerici, bil pa naj bi tudi zadovoljen, ker je mati njegovih dveh otrok znova našla srečo.