Venus se je zaljubila v Elia. Foto: EPA/EleVen
Venus se je zaljubila v Elia. Foto: EPA/EleVen

32-letna Američanka - ki jo je v drugem krogu izločila Nemka Angelique Kerber, kmalu za tem pa je bila s sestro Sereno poražena v tekmovanju teniških dvojic - in osem let mlajši Kubanec naj bi bila v zvezi že nekaj mesecev, poroča ameriški People. V fotografski objektiv so ju ujeli na tribunah, ko sta zaljubljenca spodbujala Sereno, ki ji je v New Yorku uspelo priti do četrte nove lovorike na OP-ju ZDA.

Kmalu se bo Venus, ki je vse dejavnejša v modnih vodah, na newyorškem tednu mode predstavila s svojo lastno kolekcijo športnih oblačil EleVen, zagotovo pa jo bo tudi tam spremljal njen novi fant, o katerem se ne ve prav veliko.

Maneken v vzponu
Po poročanju Peopla naj bi bil maneken v vzponu, Venus pa ga je spoznala ravno zaradi svoje modne znamke EleVen, skupaj namreč pozirata na njeni spletni strani. Kubanec, ki zdaj živi v Miamiju, je poziral tudi za francoski Vogue skupaj z igralko Brooke Shields, na floridski mednarodni univerzi pa je diplomiral iz psihologije.

Svoje zasebno življenje starejša sestra Williams kar dobro skriva pred radovednimi očmi javnosti, tudi njena zveza z golfistom Hankom Kuehnejem, ki se je začela leta 2006, dolgo časa ni prišla v javnost. Športnika, ki sta načrtovala tudi poroko, sta se razšla leta 2010.