Se ga še spomnite takšnega? Foto: Youtube
Se ga še spomnite takšnega? Foto: Youtube

V dveminutnem posnetku, ki je objavljen na YouTubu, spremljamo policista pod krinko Briana O'Connerja v več izsekih, vzetih iz priljubljene franšize, ki je govorila o prepovedanem cestnem dirkanju. "Kaj se pa ti smejiš?" ga v prvih sekundah vpraša Vin Diesel oziroma njegov filmski alter ego, dirkač Dominic Toretto.

Nato se spominjamo O'Connerja oziroma Walkerja v družbi soigralcev Tyresa Gibsona in Michelle Rodriguez, v ozadju pa Skylar Grey prepeva prijetno skladbo Coming Home.

Vključili so tudi nagovor Vina Diesla iz petega dela franšize, v katerem je s prijatelji nazdravil z besedami: "Najpomembnejša stvar v življenju bodo vedno ljudje, ki so zdaj zbrani v tej sobi. Zdaj, tukaj. Na zdravje, moja družina."

Spomnimo, 40-letni Paul je umrl v soboto v avtomobilski nesreči, ko se je avtomobil 2005 porsche carrerra GT, ki ga je vozil njegov prijatelj Roger Rodas, z veliko hitrostjo zaletel v drog, nato pa ga je zajel ogenj. Svojci vse žalujoče prosijo, da rože, darila in donacije namenijo njegovi dobrodelni organizaciji Reach Out Worldwide.