Kim Kardashian se je razgalila za videospot Bound 2 svojega zaročenca. Foto: Youtube
Kim Kardashian se je razgalila za videospot Bound 2 svojega zaročenca. Foto: Youtube

Že nekaj časa se je namigovalo, da bo video Bound 2 "res seksi", Kim pa bo videti "božansko", saj je med snemanjem odvrgla tudi krpico ali dve. Zdaj se je izkazalo, da so imeli prav.

Sicer črnolasa mati male North, ki je par razveselila junija letos, se v videu pojavi s posvetljenimi lasmi, o nosečniških kilogramčkih ni več sledu, za kamero pa je ostalo tudi nekaj kosov njenih oblačil. Pred kamero je 33-letna zvezdnica tako stopila zgoraj brez in okobal sedla na motor, ki ga vozi njen 36-letni zaročenec, s katerim si nato med vožnjo po cesti skozi navidezno puščavo izkazujeta nežnosti.

Občinstvo v studiu je posnetek sprejelo z navdušenjem, Kanyeju je čestitala tudi Ellen, ena izmed obiskovalk pa je dvignila napis: "Zgoraj brez bi moral biti tudi ti!"

Par sta od lani
Slavni par se je v javnosti prvič skupaj predstavil lani, junija letos se jima je rodila North, starleto resničnostnega šova pa je West za roko zaprosil prav na njen 33. rojstni dan. Na kolena je šel v krogu njunih družin in prijateljev v sanfranciškem parku AT&T, ki ga je najel posebej za to priložnost.

To bo tretji zakon za Kardashianovo, ki se je leta 2011 le 72 dni po razkošni in že kar razvpito medijsko pokriti poroki ločila od košarkarja Krisa Humphriesa. Sledila je dolga ločitvena bitka, ki se je "na papirju" končala ravno v času Northinega rojstva. Med letoma 2000 in 2004, ko še ni bila znana osebnost, pa je bila Kim poročena z glasbenikom Damonom Thomasom.

Odlomek iz videospota Bound 2 si lahko ogledate tudi spodaj.