Kunisova je letos postala tudi obraz Diorjevih torbic. Foto: EPA
Kunisova je letos postala tudi obraz Diorjevih torbic. Foto: EPA

A kljub vsem uspehom Kunisova trdi, da ji je uspelo ostati z nogami na realnih tleh. "Kaj delam in kdo sem, sta dve popolnoma različni stvari," je dejala v intervjuju za revijo in dodala: "In tako bo vedno. Kar se zgodi z ljudmi, je, da izgubijo nadzor nad sabo in postanejo ali to, kar si želijo, da bi bili, ali to, za kar jih imajo drugi."

29-letna lepotica je za "nagrado" prejela fotografiranje za naslovnico omenjene revije, na kateri se pojavi zgoraj brez. Fotografiranje pa so v svoj objektiv ujele tudi kamere. Kunisova se je tako znašla med osmerico nekdanjih najbolj seksi žensk po izboru revije. Med njimi najdemo igralke Angelino Jolie, Jessico Biel, Scarlett Johansson, Cherlize Theron, Halle Berry, Kate Backinsale, Minko Kelly in pevko Rihanno.

"Če bi sama podlegla vsemu pompu okoli mene, bi hitro izgubila nadzor nad tem, kar sem. In to, kar sem, je del vzgoje, za katero se moram zahvaliti svojim staršem. Tega pa ne želim nikoli izgubiti, ker bi bila zelo razočarana, če ne bi bila ponosna name," je še dodala igralka.