Nočna mora Jennifer Aniston je za večino letalskih potnikov realnost. Foto: YouTube
Nočna mora Jennifer Aniston je za večino letalskih potnikov realnost. Foto: YouTube

46-letna hollywoodska zvezdnica je poleti z dubajsko letalsko družbo podpisala petmilijonsko pogodbo in tako postala njihov nov zaščitni obraz. Zdaj pa je podjetje končno predstavilo skupno oglasno kampanjo.

Oglas, v katerem nastopa Jen, se dogaja na letalu. Igralka najprej zmedeno odpre vrata, oblečena le v kopalni plašč, nato pa se odpravi do letalskega osebja in reče: "Živio! Iščem kopalnico?" Stevardesa ji razloži, da na letalu ni prhe, nato Jen odvrne: "Videti bom precej butasto, če bom šla tako oblečena v bar." Stevardesa ji nato odvrne, da na letalu ni niti bara, da pa ji lahko ponudi toplo brisačo in arašide.

Anistonova osebju razlaga, da imajo letala družbe Emirates prhe in bare, nato ugotovi, da ne leti z njihovim letalom. Od vsega "hudega" se ji zvrti, nato pa se zbudi iz svoje nočne more, seveda na letalu podjetja, ki ga oglašuje. Tam se pomiri v baru in natakarja vpraša, ali bi morda lahko govorila z odgovornim, saj bi želela polet malo podaljšati.

Anistonova pa ni prva hollywoodska igralka, ki je sklenila posel s kakšno izmed letalskih družb v Združenih arabskih emiratih. Tudi Nicole Kidman je zaščitni obraz letalske družbe Etihad Airways.