Iz sveta znanih
(7)
ronaldo
Cristiano Ronaldo je v iz Real Madrida v Juventus prestopil za 112 milijonov evrov, kar je najdražji prestop nogometaša, starejšega od 30 let, hkrati pa tudi rekord italijanske prve lige. Foto: Reuters

Dodaj v

Video: Nogometnemu krstu se ne izogne nihče – niti Ronaldo

Ronaldo prepeval pred novimi soigralci
18. avgust 2018 ob 10:15
Torino - MMC RTV SLO

Cristiano Ronaldo velja za enega najboljših nogometašev vseh časov. A ne glede na to, kako uspešen in slaven si, ti ob pridružitvi novemu klubu "krst" ne uide.

Novi zvezdnik Juventusa ni imel pri prestopu iz Real Madrida nobenih privilegijev in se ni mogel izogniti tradicionalnemu nogometnemu krstu – prepevanju pred celotno ekipo in osebjem kluba. 33-letni Cristiano, za katerega je Juventus odštel več kot 100 milijonov evrov, si je za svojo "iniciacijo" izbral pesem A minha Casinha portugalske rock skupine Xutos & Pontapes.

Ronaldov nastop, ki se je zgodil na Juventusovi skupni večerji pred začetkom sezone, je posnel in na družbenem omrežju Instagram delil bosanski reprezentant Miralem Pjanič. Posnetek je na spletu pritegnil veliko pozornosti, in čeprav so se Juventusovi navijači strinjali, da si Ronaldo zasluži pohvale za trud, nad samim petjem niso bili preveč navdušeni. Prepričani so, da se bo njihov novi prvi zvezdnik na današnjem debiju proti Chievu izkazal mnogo bolje.

Petje pred novimi soigralci je z leti postalo ustaljen obred pri menjavi kluba. Ob Cristianu so na "vroči stol" stopili tudi ostali novi igralci Stare dame – med drugimi tudi Ronaldov rojak João Cancelo, Emre Can, ki je prestopil iz Liverpoola, zapel pa je tudi Juventusov povratnik Leonardo Bonucci. Večerja naj bi sicer po poročanju italijanskih medijev potekala v zelo sproščenem in prijetnem vzdušju.

M. Z.
Prijavi napako
Komentarji
crtomirjansa
# 18.08.2018 ob 11:04
Zanimivo da ni nihce odpel komada od Leje Sirk ali katerega drugega slovenskega izvajalca, glede na stevilo Slovencev v Serie A.
mfm16
# 18.08.2018 ob 10:40
Dobro da raje igra nogomet kot poje
crtomirjansa
# 18.08.2018 ob 12:05
#cricka
Imas prav, hvala ne. Fuzbalerji imajo verjetno raje bolj globoke tekste. Verjetno so recitirali poezijo v tujem jeziku :)
Radenm
# 18.08.2018 ob 15:29
Od kdaj je pa Juventus-Chievo "derbi"?

Sicer sem ene dve leti padel ven iz Serie A, tako da možno da sem kaj zamudil, ampak a ni Chievo bolj kot ne en underdog?
latimeria
# 20.08.2018 ob 12:23
..me zanima kaj je zapel Pjanić, ko je prišel :D
Cvetača
# 18.08.2018 ob 15:48
Ta bi bil za duet s kako Nušo Derendo.
cricka
# 18.08.2018 ob 11:31
Moje ime je Lea in za vas imam nov lik...
Se ti zdi, da bi kateri izmed futbalerjer zelel zapeti tako besedilo?
Kazalo