Iz sveta znanih
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.1 od 7 glasov Ocenite to novico!
Rihanna, princ Harry
Rihanna in princ Harry med testiranjem na okužbo z virusom HIV. Foto: Kensingtonska palača

Dodaj v

Video: Rihanna in princ Harry sta se javno testirala za virus HIV

V obeh primerih so bili rezultati negativni
1. december 2016 ob 21:33
Bridgetown - MMC RTV SLO

Barbadoška pevka Rihanna in britanski princ Harry sta svetovni dan boja proti aidsu izkoristila za javno testiranje, s katerim sta želela k enakemu dejanju spodbuditi tudi druge.

Član britanske kraljeve družine se te dni mudi na turneji po Karibih, v okviru katere je obiskal tudi otoško državico Barbados in v imenu svoje babice, kraljice Elizabete II., prebivalcem čestital ob 50. obletnici samostojnosti.

Na svečani proslavi državnega jubileja je himno zapela po vsem svetu slavna pevka, sicer pa domačinka, Rihanna. Zvezdnika sta se ta večer tudi spoznala in se po njenem nastopu zapletla v 15-minutni pogovor, v katerem je beseda nanesla tudi na današnji dan, Harryju pa je v glavo šinila ideja o javnem testiranju, v katerega je nato uspel prepričati tudi pevko.

Rihanna s pogumnejšim obrazom
Zanj to ni bilo prvič, saj je testiranje na londonski kliniki julija letos v živo prenašal že na Facebooku, pa tudi sicer se aktivno vključuje v kampanje ozaveščanja o tej bolezni. A kljub vsemu je Rihanna srečanje z iglo naslednji dan prenesla bolje od njega, saj se je rdečelasi princ krepko nakremžil, ko so ga zbodli. "Dal si vtis, kot da boli. Sploh ni tako boleče, kot si me zjutraj strašil, da bo," mu je v šali oponesla pevka, ko je tudi sama prišla na vrsto.

Skupaj sta nato počakala tudi rezultate, ki so prišli po 20 minutah in se v obeh primerih izkazali za negativne, pomembnost testiranja pa so poudarili tudi v Kensingtonski palači, kjer so foto- in videodokaz z Barbadosa tudi objavili.

T. H.
Rihanna, princ Harry
Rihanna, princ Harry
Rihanna, princ Harry
Rihanna, princ Harry
Prijavi napako
Komentarji
Lublanski
# 01.12.2016 ob 22:04
Verjetno sta dvomila en v drugega ...
Janezski
# 02.12.2016 ob 08:28
mihaing
Kot, da bi kdaj izvedeli resnico če bi kdo imel res HIV...


Če bi ga imela, se sploh ne bi šla kao javno testirat.
mihaing
# 02.12.2016 ob 07:09
Kot, da bi kdaj izvedeli resnico če bi kdo imel res HIV...
Atila the Hun
# 02.12.2016 ob 08:20
Isti Henrik VIII.
Kazalo