Rihanna je ustvarila svojo prvo dišavo za moške in ženske. Foto: Reuters
Rihanna je ustvarila svojo prvo dišavo za moške in ženske. Foto: Reuters

"Ljudje se ves čas spreminjajo in razvijajo, zato sem želela, da moja nova dišava Rogue odraža mene, kakršna sem danes," je o parfumu povedala RiRi in dodala: "Ustvarila sem ga za vse ženske in vsa razpoloženja, ker si vse želimo pokazati pravo sebe." Dišava je namenjena ženskam, ki izžarevajo samozavest in ženstvenost, hkrati pa so drzne spogledljivke - takšne, kot je Rihanna.

Dišavo je pevka opisala kot zapeljivo in čutno. Ima pridih Orienta in vsebuje aromo agrumov, ciklame, jasmina in popra, ki se meša z vonjem pačulija, vanilije in lesa.

Iz podjetja Parlux, ki je lansiralo Rihannin parfum, so sporočili, da se sodelovanja zelo veseli. "Vsak element dišave odraža Rihannino energijo, strast in moč. Je izjemna dišava, ki ustreza temu izjemnemu talentu," je povedal Donald Loftus iz Parluxa. Marypierre Julien, ki je pevki pomagala pri ustvarjanju dišave, pa je o sodelovanju povedala: "Želela sem ustvariti dišavo, ki je tako spontana in neposredna kot Rihanna."

Rihanna je predtem predstavila že tri dišave, najprej Reb'l Fleur leta 2011, nato pa sta sledili še Rebelle in Nude. Rogue bo kot prva izšla tudi v moški različici.

Spodaj si lahko ogledate posnetek, ki je nastal med fotografiranjem Rihanne za oglasno kampanjo.