Sean Hepburn je o svoji hčerki povedal, da je po Audrey podedovala tudi smisel za humor. Foto: EPA
Sean Hepburn je o svoji hčerki povedal, da je po Audrey podedovala tudi smisel za humor. Foto: EPA

20-letna temnolaska je za revijo Harper's Bazaar posnela svojo prvo naslovnico, fotografije pa je simbolično ustvaril Michael Avedon, vnuk fotografa Richarda Avedona, čigar muza je bila prav Audrey. Na fotografijah med drugim nosi črn puli, kakršnega je rada nosila tudi Hepburnova, predvsem iz profila pa bi jo brez težav tudi zamenjali za slavno igralko.

Čeprav svoje babice nikoli ni spoznala (rojena je bila slabo leto po njeni smrti), pravi, da je veliko o njej izvedela od očeta Seana Hepburna Ferrerja, edinega potomca Hepburnove in igralca Mela Ferrerja. "Vedno pripoveduje zgodbe o svojem otroštvu," je povedala Emma.

Kako pa jo je sicer zaznamovalo to, da je Audreyjina potomka? Pravi, da dolgo svoje babice ni dojemala kot filmske zvezde, ampak kot družinskega člana. Seveda si je ogledala njene filme, vendar ne vseh. "Ob gledanju filma Zajtrk pri Tiffanyju sem uživala kot katero koli drugo dekle," je dejala in priznala, da ji je sicer ljubši muzikal Funny Face.

Emma, ki je po Hepburnovi podedovala močne ličnice, je razkrila, da rada nosi babičine pulije iz kašmirja, ki jo grejejo vso zimo, obdržala pa je tudi Audreyjinega plišastega medvedka.