Naslovnica revije Star in izvirna fotografija vojvodinje Cambriške z večerje v Singapurju. Foto: Screenshot revije/Reuters
Naslovnica revije Star in izvirna fotografija vojvodinje Cambriške z večerje v Singapurju. Foto: Screenshot revije/Reuters

Star, ki nikdar ni slovel po preverjenih rumenih zgodbah, je očitno skušal še prek luže izkoristiti trenutno obsesijo s Kate in na naslovnici objavil soprogo princa Williama z rahlo zaobljenim trebuščkom in bombastičnim naslovom "Dvojčka sta!"
V čem je težava? Profil Kate, ki so ga uporabili za podporo svojih navedb o nosečnosti, se ne ujema popolnoma z dejanskimi posnetki vojvodinje z istega dogodka. Ameriški tabloid se je torej očitno zatekel k Photoshopu.

Omenjene (izvirne) fotografije vojvodinje Cambriške so bile posnete na slavnostni večerji v Singapurju, ki ga je britanski kraljevi par obiskal med svojo pravkar končano azijsko-pacifiško turnejo.

"Sram te bodi, Star"
Na retuširani fotografiji je poleg opazno bolj zaobljenega trebuščka opaziti tudi malce neprevidnosti avtorja retuširanja, saj je, kot kaže, nenamerno izbrisal še Katin precej velik prstan. Malce so ji tudi spremenili kot roke in širino dlani, prvi dami Singapurja Mary Tan, s katero se je Catherine pogovarjala, pa izbrisali ramo in kozarec vina.

V vsakem primeru to ne bi bilo prvič, da je Star objavil nekaj neresničnega o kraljevem paru. Prejšnji teden je tabloid objavil še eno naslovnico na temo Catherinine nosečnosti in pri tem opozarjal na baje vse širši pas vojvodinje. Navedbe so med drugim razburile igralko Demi Lovato, ki je na Twitterju ogorčeno zapisala. "Torej, Kate Middleton je, kot kaže, noseča zaradi TE fotografije ... A me HECATE?!!" In še: "Sram te bodi, Star."