Bloom in Rossova sta se spoznala v luskuznem hotelu v Londonu, kjer jo je igralec tudi povabil v svojo sobo. Foto: Reuters/Instagram
Bloom in Rossova sta se spoznala v luskuznem hotelu v Londonu, kjer jo je igralec tudi povabil v svojo sobo. Foto: Reuters/Instagram
false
Bloom je bil med letoma 2010 in 2013 poročen z manekenko Mirando Kerr. Foto: Reuters

40-letni zvezdnik Piratov s Karibov naj bi 21-letni Viviani Ross telefoniral, potem ko je iz medijev izvedel, da je bila zaradi vroče noči z njim odpuščena iz butičnega hotela in restavracije Chiltern Firehouse.

Orlando in Viviana naj bi se spoznala v hotelski restavraciji, ko mu je ona zvečer stregla pijačo, po izmeni pa jo je spet samski igralec, ki je bil pred tem v krajši zvezi s pevko Katy Perry, povabil v svojo hotelsko sobo, kjer sta se začela poljubljati, poroča Daily Mail. Bloom je v Chilternu bival pet noči, v tem času pa naj bi se vidno krepila spolna napetost med Bloomom in Rossovo.

Naslednje jutro je golo Rossovo v igralčevi postelji našel upravnik hotela, ki je bil vse kaj drugega kot navdušen nad uslužbenkinim zbližanjem s stranko, zato je Rossovo, nadobudno igralko, ki se je v London preselila marca iz Romunije, odpustil.

Brez obžalovanj
A kot je za britanske medije povedala mična temnolaska, ničesar ne obžaluje, saj je bil bojda seks z igralcem "neverjeten". "Povedala mi je, da se je imela krasno, pohvalila Orlandovo telo in dejala, da je izjemno dober ljubimec," je za medije povedal njen prijatelj.

Britanski zvezdnik, ki ga trenutno lahko gledamo tudi v najnovejšem delu Piratov s Karibov, je očitno dobrih manir, saj ga je zaskrbelo za Rossovo, ko je izvedel, da je bila zaradi njega odpuščena, zato je poklical v restavracijo in jih prosil za številko svoje ljubimke, poroča The Sun.

"Orlando je džentleman in iskreno ni imel pojma, kaj se je zgodilo, ko je zapustil Chiltern Firehouse," poroča dobro obveščen vir. "Rekel ji je samo - žal mi je za to, kar se je zgodilo." Kljub strastni noči ne Orlando ne Viviana nista nikdar pričakovala, da bi se iz tiste ene noči razvilo karkoli več, še navaja vir.
Bloom je bil od leta 2007 v zvezi z avstralsko manekenko Mirando Kerr, s katero se je poročil leta 2010. V zakonu se jima je rodil sin, leta 2013 pa sta se ločila, a ostala v prijateljskih odnosih. Ona je zdaj zaročena z milijarderjem in soustanoviteljem Snapchata Evanom Spieglom, Bloom pa po ločitvi uživa v samskem življenju s krajšimi razmerji - s Katy Perry sta bila skupaj leto dni, razšla pa sta se marca letos.

Self love. Body love. Red love. #polaroids #nosize0here #whodefinesbeauty

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on May 1, 2017 at 9:59pm PDT

#knockknock

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on Apr 20, 2017 at 4:18am PDT

Always be a little kinder than necessary. #respect #is #everything

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on Apr 12, 2017 at 7:30pm PDT