33-letna Olivia Munn ima že novo ljubezen. Foto: EPA
33-letna Olivia Munn ima že novo ljubezen. Foto: EPA
Aaron Rodgers in Joel  Kinnaman
Zdajšnji in nekdanji partner Olivie Munn. Foto: EPA

Parček so fotografirali skupaj že na podelitvi ameriških kantrinagrad, kjer sta oba nastopila v vlogi podeljevalcev nagrad, druženje pa sta nadaljevala tudi po uradnem delu. Pred dnevi so ju paparaci ujeli še v družbi prijateljev, ameriška zvezdnika pa po pisanju ameriškega Us Weeklyja nista skrivala čustev drug do drugega.

Olivia Munn, ki smo jo videli tudi v filmu Iron Man 2, je v preteklosti veliko prahu dvignila z oglasom za organizacijo za zaščito živali (PETA) - ta je bil tako seksi, da so ga v nekaterih ameriških zveznih državah celo cenzurirali.

Aaron Rodgers je znan ameriški športnik, ki se je v letu 2013 znašel na šestem mestu Forbesove lestvice največjih športnih zaslužkarjev.

Adijo, RoboCop ...
33-letna igralka in manekenka, ki se redno uvršča na sezname najbolj vročih zvezdnic, se je pred kratkim razšla z ameriško-švedskim igralcem Joelom Kinnamanom, zvezdnikom RoboCopa: "V bistvu sta bila zelo dobra prijatelja, še preden sta začela zvezo, tako da sta tudi po razhodu lažje ostala v prijateljskih odnosih," je pokomentiral razhod neimenovani vir za Us Weekly.