Na spletu so se oblikovale številne skupine, ki opevajo njegovo lepoto. Foto: Facebook
Na spletu so se oblikovale številne skupine, ki opevajo njegovo lepoto. Foto: Facebook

Meeksa so februarja 2015 obsodili na dve leti zapora zaradi posedovanja orožja. A še preden je njegova fotografija obkrožila svet, je bil znan obraz na policijski postaji v Stocktonu v severni Kaliforniji, saj se je zaradi manjših in večjih kaznivih dejanj večkrat znašel za rešetkami.

Tokrat je za njimi preživel zgolj leto dni, saj so ga predčasno izpustili. "Rad bi se zahvalil svoji družini in vsem, ki so mi pošiljali ljubezen, podporo in molitve," je zapisal na Instagramu in dodal: "Počaščen in hvaležen sem, da je pred mano svetla prihodnost. Pripravljen sem."

Potem ko se je sestal s svojo ženo in tremi otroki, so ga možje v modrem premestili v prehodno zaporno ustanovo, kjer bo ostal še nekaj tednov, preden bo "popolnoma svoboden začel svoje nove potovanje", kot se je izrazil njegov menedžer Jim Jordan.

"Imamo velike načrte za Jeremyjevo kariero," je dodal Jordan in nadaljeval: "Na mizi so številne ponudbe." Prodorne modre oči, polne ustnice, izrazite ličnice ... To so le nekatere telesne lastnosti, zaradi katerih si je Meeks prislužil vzdevek "vroči kriminalec".

Za novega spletnega zvezdnika so poskrbeli na policijski postaji v Stocktonu, ki je na svojem profilu na Facebooku objavila fotografije ujetih kriminalcev. Jeremyja so možje postave skupaj s še tremi sostorilci prijeli junija 2014, ko so pri njem našli polavtomatsko in dve avtomatski puški.