Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.5 od 17 glasov Ocenite to novico!
false
Za Meeksa še naprej vlada veliko zanimanje med različnimi podjetji. Foto: Reuters

Dodaj v

"Vroči kriminalec" zdaj živi na veliki nogi

Druga priložnost za Meeksa
9. januar 2017 ob 12:34
Los Angeles - MMC RTV SLO

Življenje se je za nekdanjega kaznjenca Jeremyja Meeksa obrnilo na bolje. Potem ko je po spletu zaokrožila njegova fotografija iz zapora, po kateri je postal prepoznaven po vsem svetu, zdaj živi svoje sanje.

"Vroči kriminalec", kakor so ga poimenovali v medijih, zdaj služi milijone na račun uspešne manekenske kariere. 32-letnik pa vse od odhoda iz zapora utrinke iz svojega življenja deli na družbenih omrežjih. Tako so ga lahko oboževalci v preteklih dneh videli pred njegovo ogromno vilo, kjer je poziral naslonjen ob maseratija. "Lepo je doma," je zapisal pod fotografijo, ki jo je objavil na Instagramu. "Bog je dober," je dodal.

A srečen ni samo zaradi na novo pridobljenih materialnih dobrin, ampak tudi zaradi ponovne združitve z družino. Svoje oboževalke in oboževalce je razočaral že pred tremi leti, ko je priznal, da je poročen. "Danes slaviva osem skupnih let in še 50 jih imava pred sabo," je zapisal v eni izmed nedavnih objav na Instagramu, kjer pozira ob svoji ženi Melissi.

Meeksa so februarja 2015 obsodili na dve leti zapora zaradi posedovanja orožja. A še preden je njegova fotografija obkrožila svet, je bil znan obraz na policijski postaji v Stocktonu v severni Kaliforniji, saj se je zaradi manjših in večjih kaznivih dejanj večkrat znašel za rešetkami.

Good to be home

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Nov 2, 2016 at 4:52pm PDT

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
M-filter
# 09.01.2017 ob 14:50
Boli njega. zarad ene slike sedaj živi na veliki nogi. a ni to carsko. že res, da moramo po večini delat in delat ampak enim pač uspe tut brez naprezanja. po drugi strani pa. večina, ki obogati brez naprezanja oziroma bolje rečeno brez, da zna z denarjem kaj hitro lahko propade. primer so vrhunski športniki sploh v ZDA. ameriški nogometaši dobivajo bajne denarje, pride do poškodbe in končajo kariero pri 22ih potem pa v parih letih bankrotirajo. ali pa dobitniki loterij.

prave bogataše pa sploh ne opazimo, ker niti ne vemo, da so bogataši saj ne kažejo tega navzven. ampak mediji za take ne povejo, ker so nezanimivi za množico. komu je pa zanimiv miljonar, ki vozi navaden avto in živi v neki dobri povprečni hiši? zanimivi so zvezdniki, ki imajo 5 vil in 10 avtov v garaži večino časa.
Frankie2010
# 09.01.2017 ob 14:04
V državi, ki jo vodijo kriminalci, je tudi dobro plačan maneken kriminalec. A dela reklamo za tajne službe? Ali pa za vstop v kongres ali senat? Ali pa celo kandidira za predsednika. In se mu deanr nabira tako hitro, kot tisti iz stranke zelenih, ki je kandidirala za predsednico ZDA, pol se je pa poglobila v "omrežje"?
sosman
# 09.01.2017 ob 14:28
Osebni propad je žal zagotovljen.
odprtizvezek
# 09.01.2017 ob 15:20
To je primeren odraz danasnje druzbe kjer lopovi, kriminalci, degeneriki, neumni in ostala smet ziviljo bolje kot posteni in delovni ljudje. Danes ocitno moras biti cim bolj cudaski ter glasen da te vsi opazijo in ze si slaven in bankovci tecejo v potokih.
izo
# 11.01.2017 ob 12:04
evo vam ves blišč zahoda, tudi če bo fental, posilil, kradel in ne vem kaj še vse, bo vse oproščeno, če jew lep (če ima denar, pa itak zapora ne bo videl).
ženske, ene ste resno motene, si upam to povedat na glas in vam pač možgane upravja hipofiza, ne kakšen bolj resen del organa. in bolj vas bo takšen osebek zaničeval, pretepal ipd, bolj boste zaljubljene ipd.
podobne je bilo tudi pri brejviku, ko kr naenkrat med komentarji prebereš, sej grd pa ni pa takšne. jst enostavno ne razumem, kaj enim dela v glavi, da gredo potem takšnim ljudem kr denar pošiljat in ne vem kaj. no, sicer pa na ta način lažje razumem, kaj se dogaja po svetu, kar se..
Pastafarian
# 11.01.2017 ob 19:21
Lepota kapitalizma, vredni smo toliko, kot se znamo iztržit, smo le sredstvo za opravljanje dela s katerim tistim izbranim delamo profit, vmes pa še komu "sekira v med pade" kot je temu...
Sapp
# 09.01.2017 ob 21:35
Kva vse človek lahko danes prebere - "njegovo življenje je vse prej kot lahko, ker ga vežejo pogodbe s katerimi služi milijone, ki jih bo slej ko prej itak izgubil"
wtf?
sistemc.
# 09.01.2017 ob 20:39
Moja favoritinja z liste obsojencev je tale:

https://www.google.ca/search?q=Meagan+Si
mmons
Zlobni genij
# 09.01.2017 ob 21:04
Morebiti res sedaj zivi na veliki nogi kot milijonar zaradi slike, ki je zaokrozila svet in ljudi, ki so se odlocili z njo profitirati. Ampak, ce ne bo uposteval zelja teh ljudi, ki so mu omogocili to milijonsko razkosje, katerega on seveda z veseljem deli preko druzbenih spletnih storitev (kajti kdo izmed nas ne bi podlegel temu in ne bi?), bo slej ko prej izgubil vso imetje, ki ga sedaj ima, saj ga verjetno na te ljudi in njihova bogata modna podjetja vezejo razne pogodbe, ki jih ne more kar tako prekiniti, Tako, da je njegovo novo zivljenje kljub vsemu kar se pac odloci deliti s svojimi obozevalci, da lahko se naprej prodaja svoj imidz, s katerim je zaslovel, vse prej kot lahko.
oziris.va
# 09.01.2017 ob 15:35
odprtizvezek
# 09.01.2017 ob 15:20

To je primeren odraz danasnje druzbe kjer lopovi, kriminalci, degeneriki, neumni in ostala smet ziviljo bolje kot posteni in delovni ljudje. Danes ocitno moras biti cim bolj cudaski ter glasen da te vsi opazijo in ze si slaven in bankovci tecejo v potokih.


Iz katere luknje pa si ti prilezel? Vedno je bilo tako, v celotni človeški zgodovini. In lahko predvidevamo, da bo tako še naprej, ker dvomim, da bi se uresničila utopija Džin Roddenberija.
Kazalo