Prvo mesto je pripadlo nekdanji ženi britanskega komika Russlla Branda. Foto: Reuters
Prvo mesto je pripadlo nekdanji ženi britanskega komika Russlla Branda. Foto: Reuters
Kristen Stewart
Kristen Stewart je končala na 89. mestu. Foto: Reuters

28-letnica je tako končala na vrhu pred prvo zasledovalko igralko Milo Kunis in zvezdo Oglaševalcev Christino Hendricks. Četrto mesto je pripadlo igralki Jennifer Lawrence, ki je decembra lani po izsledkih ankete ameriškega portala AskMen postala najbolj poželenja vredna ženska na svetu.

Peto mesto je pripadlo igralki Jennifer Aniston, na šestem mestu pa je končala njena stanovska kolegica Scarlett Johansson. Prvo deseterico končujejo igralka in režiserka Angelina Jolie na sedmem mestu, pevka Beyoncé na osmem, manekenka Gisele Bundchen na devetem ter igralka in manekenka Amber Heard na desetem.

Kot zanimivost lahko omenimo, da je zvezdnica sage Somrak Kristen Stewart končala na 89. mestu, najvplivnejša slavna oseba na svetu leta 2012 po izboru revije Forbes pevka Jennifer Lopez na 72. mestu, igralka Jessica Biel na 39. mestu in njena stanovska kolegica Charlize Theron na 36. mestu. Zvezdnica Opravljivke Blake Lively pa se je skupaj s pevko Taylor Swift uvrstila med prvo dvajseterico. Lively je končala na 17. mestu, Swiftova pa na dvanajstem.

Prvo deseterico si lahko pogledate v spodnji galeriji.