Peaches je bila mama dveh sinov - 23-mesečnega Astala in 11-mesečnega Phaedre, mlajšega pa so našli ob njenem negibnem telesu. Foto: Reuters
Peaches je bila mama dveh sinov - 23-mesečnega Astala in 11-mesečnega Phaedre, mlajšega pa so našli ob njenem negibnem telesu. Foto: Reuters

Smrt mlade mamice dveh otrok je policija najprej razglasila za nenadno, a ne sumljivo. V hiši, kjer je umrla 7. aprila, niso našli dokazov o uporabi mamil, zato so po obdukciji vzorce poslali v laboratorij na toksikološke preiskave.

Britanski časopis The Times se je razpisal, da je Peaches postala obsedena s smrtjo svoje mame, Paule Yates - televizijske voditeljice -, ki so jo našli mrtvo v njenem domu na Notting Hillu septembra 2000. Tudi zanjo je bil usoden prevelik odmerek heroina.

Na dan Pauline smrti je bila ob njej njena najmlajša hčerka, Tiger Lily. In tudi Peaches ni umrla sama, ob njej je bil njen najmlajši otrok, 11-mesečni sinček Phaedra. Neimenovan vir je za The Sun pred časom dejal: ''Upamo, da je Phaedra premlad, da bi se zavedal, kaj se dogaja. Najpomembnejše je, da je z njim vse v redu."

Žalujoči oče Peaches pa je v tem težkem obdobju za roko zaprosil svoje dekle Jeanne Marine, s katerim se sestajata že 18 let. "Bob in Jenne sta preživela skupaj pekel in upamo, da se bo iz tega izrodilo nekaj pozitivnega," je za britanski Mirror dejal vir blizu para. 62-letni Bob se je začel sestajati s 49-letno Jeanne po ločitvi od Paule Yates leta 1996.