Lažni princ Harry. Foto: Fox
Lažni princ Harry. Foto: Fox

Televizijska mreža Fox je namreč pripravila novi resničnostno oddajo Želim se poročiti s "Harryjem", ki naj bi na televizijskih zaslonih debitirala poleti. Kot sam naslov pove, se šov vrti okoli "princa Harryja". No, ne čisto pravega britanskega princa, tretjega v vrsti za prestol, temveč njegovega dvojnika Matthewa Hicksa.

Oranžnolasi Matthew bo moral v šovu pokazati ves svoj igralski talent, saj se mora pretvarjati, da je pravi princ, pri tem pa mu pomagajo producenti oddaje, ki ga bodo preobrazili v pravega princa. 12 naivnih tekmovalk, ki so se prostovoljno prijavile na šov, pa naj bi resnično verjelo, da se na enem izmed dvorcev na Otoku potegujejo za srce mlajšega brata princa Williama.

Ali je 12 tekmovalk, ki želijo postati princese, resnično tako naivnih, da mislijo, da se je princ Harry v lov na srčno izbranko podal na televizijo? Človeška neumnost sicer ne pozna meja, ampak verjetno gre še za enega izmed "lažnih" resničnostnih šovov, ki pa bodo pred male zaslone kljub temu zagotovo prikovali veliko ljudi.

Televizijska mreža Fox je leta 2003 v polno zadela s podobnim šovom Joe Millionaire - 21 žensk skuša osvojiti milijonarja, za katerega se na koncu izkaže, da je le navaden smrtnik -, finalno oddajo si je ogledalo neverjetnih 34,6 milijona gledalcev.