Drea de Matteo se je v igralskem svetu uveljavila po njenih vlogah v televizijskih serijah, trenutno pa nastopa v resničnostnem šovu The Muthaship, ki ga lahko spremljate na portalu YouTube. Foto: EPA
Drea de Matteo se je v igralskem svetu uveljavila po njenih vlogah v televizijskih serijah, trenutno pa nastopa v resničnostnem šovu The Muthaship, ki ga lahko spremljate na portalu YouTube. Foto: EPA
Whitesnake
Angleška rockovksa zasedba Whitesnake je skozi leta doživela številne menjave članov, toda od leta 2010 je mesto baskitarista oddano Michaelu Davinu. Ta je s skupino tudi že obiskal Slovenijo, in sicer leta 2011, ko so nastopili v Hali Tivoli. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Na nedavnem koncertu v Atlantic Cityju je baskitarist skupine Whitesnake Michael Davin prekinil nastop skupine in od prvega moža skupine Davida Coverdala prevzel mikrofon.

Beseda je nanesla na njegovo zvezo z nekdanjo zvezdnico serij Sopranovi (tam je pustila sled z likom Adriane La Cerva) in Sinovi anarhije (kjer se je vživela v lik Wendy Case). "Želim jo osramotiti, kolikor je le mogoče," je dejal, preden jo je poklical, da se mu pridruži na odru. Neučakan je šel proti robu odra in nanj zvabil svojo ljubezen skupaj z njenim sinom Waylonom in hčerko Alabamo.

Ko je bila celotna družina zbrana na odru, je igralki zastavil vprašanje, ali bi se z njim poročila, ona pa mu ni ostala dolžna z vprašanji: "Ali boš ljubil moje otroke za vedno?" Po Davinovi pritrditvi je pritrdila na vprašanje in dodala: "Poročila se bom s tem je***!"

Za še bolj romantično ozračje pa je poskrbel kar Coverdale, ki se jima je pridružil na koncu in ponovno zgrabil za mikrofon, da je odpel večno klasiko zasedbe Is This Love.

43-letna igralka in nekaj let mlajši glasbenik sta se začela sestajati leta 2012. De Mattejeva je sicer že vajena tovrstnih snubitev na odru, saj se ji je podobno zgodilo leta 2009, ko jo je na odru zaprosil glasbenik Shooter Jennings. V razmerju z njim pa je tudi rodila oba otroka, toda zveza ni zdržala do poroke, saj sta se predtem že razšla.