Oboževalci serije upajo, da bosta igralca zgladila svoja nesoglasja pred začetkom zadnje sezone. Foto: Reuters
Oboževalci serije upajo, da bosta igralca zgladila svoja nesoglasja pred začetkom zadnje sezone. Foto: Reuters

Zadnji del sedme sezone je postregel z zborom vseh ključnih likov na enem mestu in tam sta bila tudi lika Flynna - Bronn in Headeyjeve - Cersei. Toda tik pred skupnim prizorom je Flynnov lik ubral drugačno pot, tako da se ni srečal s Headeyjevo.

Po poročanju revije Telegraph sta se igralca nekoč sestajala, toda na koncu se nista razšla v prijateljskih odnosih. "Jerome in Lena se ne pogovarjata in nikoli nista v isti sobi ob istem času," je član ekipe, ki snema Igro prestolov, izjavil že leta 2014.

"Škoda, ker nista še zgladila svojih nesoglasij, toda zdaj velja pravilo, da se na vsak način ne smeta srečati," je še dodal član ekipe. Njuno razmerje je še vedno uganka, saj ga nikoli nista potrdila v medijih. Sega v leto 2002, ko so ju mediji prvič začeli povezovati. Takrat sta se oba sestajala z drugimi partnerji.

Flynn je leta 2003 samo izjavil, da nista par, čeprav so ju ljudje lahko videvali skupaj: "Ne izključujem zveze z njo v prihodnosti. Preprosto ne vem."

Headeyjeva se je leta 2007 poročila z glasbenikom Petrom Loughranom in se po petih letih od njega ločila. Skupaj imata sina Wylieja. Z novim partnerjem Danom Candanom pa sta se leta 2015 razveselila rojstva hčerke Teddy.