Veljata za enega najbolj znanih srbskih parov. Foto: Twitter
Veljata za enega najbolj znanih srbskih parov. Foto: Twitter

"Danes ob 18.13 je najin sin Kosta vdihnil življenje s polnimi pljuči. Srečen sem, da je podoben moji ljubezni," je pevec in avtor glasbe svojim oboževalcem razkril v četrtek na Twitterju.

To je prvi otrok za 32-letno Jovano in drugi za 42-letnega Željka.

Spomnimo, Jovana in Željko sta se spoznala med vodenjem izbora za pesem Evrovizijo, ki ga je Beograd po zaslugi Marije Šerifović gostil leta 2008. Željko je bil takrat še v zvezi z voditeljico na TV Pink Adrijano Čortan, Jovana pa je bila zaročena s svojim šefom Aleksandrom Zeremskim. A nekaj mesecev pozneje se je po srbskih medijih začelo šušljati, da sta se Željko in Jovana, ki je bila najbolj znana kot voditeljica jutranjega programa, zaljubila.

Po krizi poroka
Julija isto leto sta potrdila, da sta razdrla svoji prejšnji zvezi, septembra pa sta se prvič pojavila z roko v roki na javnem dogodku. Pravljica se je nadaljevala s poroko januarja leta 2012 na Maldivih, čeprav sta se vmes za nekaj mesecev razšla.

Joksimović je sicer na Evroviziji srbske barve zastopal dvakrat in se obakrat odrezal odlično. S skladbo Lane moje je leta 2004 osvojil drugo mesto, v Bakuju v Azerbajdžanu pa je bil leta 2012 tretji. Velja za enega najbolj priljubljenih in priznanih glasbenikov na Balkanu, imenujejo ga tudi "mojster balad". Igra 12 glasbenih instrumentov, je tudi producent in avtor filmske glasbe.