Kanye mora na sodišče zaradi napada na paparaca ... Foto: Reuters
Kanye mora na sodišče zaradi napada na paparaca ... Foto: Reuters
Khloe Kardashian in Lamar Odom
Lamar pa se bo moral zagovarjati zaradi vožnje pod vplivom alkohola oz. mamil. Foto: EPA

Glasbenik, sicer partner Kim Kardashian, zvezdnice resničnostnih šovov, bo moral 10. oktobra stopiti pred sodnika zaradi incidenta, ki se je zgodil 19. julija. Obtožnica ga bremeni napada in poskusa kraje, za vsako točko pa mu grozi do šest mesecev zapora, torej skupaj eno leto zapora.

Spomnimo, incident se je zgodil na losangeleškem letališču, ko je Westa znova ogovoril paparac, raper pa je šel do njega in mu zbil fotoaparat. Raper se je znesel nad paparacem, ki ga je začel spraševati, ali lahko govori z njim in zakaj fotografi ne smejo govoriti z njo.

"Poskušaš me spraviti v težave, da bom moral ukrepati in ti plačati okoli 250.000 ameriških dolarjev," je dejal West v fotografov objektiv in začel hoditi proti njemu. V naslednjem trenutku pa je fotoaparat končal na tleh. Posnetki, ki jih je objavil tabloid TMZ, pa so pokazali, da je na tleh pristal tudi snemalec, ki je zatem odšel v bolnišnico v rešilnem avtomobilu.

Lamar zasvojen z mamili in alkoholom
Ameriški mediji pa poročajo, da bo moral na sodišče tudi Lamar Odom, mož Khloe Kardashian, Kimine sestre.

Ameriški košarkarski zvezdnik se bo 27. septembra moral zagovarjati pred sodnikom zaradi vožnje pod vplivom alkohola oziroma mamil. 33-letnika so opazili v dolini San Fernando ob 3.54, ko je vozil svoje belo terensko vozilo znamke Mercedes, pozornost kalifornijskih mož postave pa je na hitri cesti vzbudil s prepočasno in vijugasto vožnjo.

Lamar se sprva ni odzval na opozorila policistov, ustavil se je šele na tretjem izhodu, po poročanju tračarskega portala TMZ-ja pa je Lamar kazal očitne znake opitosti. Testi alkoholiziranosti so to na "mestu zločina" potrdili, po prihodu na policijsko postajo pa je Lamar zavrnil dodatne preglede, s katerimi so želeli preveriti, ali je pod vplivom tudi kakšnih drugih snovi.