Veselje kultnega režiserja. Foto: Reuters
Veselje kultnega režiserja. Foto: Reuters
Režiser s svojo izbranko. Foto: Reuters

"Vau, kot je videti, sem postal velika faca," se je v govoru pošalil priznani režiser, ki si ni nikoli mislil, da bo dobil svojo zvezdo. Vidno razpoloženi Tarantino se je zahvalil za izkazano čast, povedal je: "Resno jemljem to, da sem del te skupnosti, da sem del tega mesta. Srečen sem, ker imam zvezdo na Pločniku slavnih skupaj z drugimi ljudmi, ki so opravili odlično delo v tem mestu."

52-letnega režiserja je podprla tudi ekipa njegovega najnovejšega filma The Hateful Eight, pa tudi njegovi prijatelji, med njimi Zoe Bell, Demian Bichir, Clifton Collins Jr., Walton Goggins, Pam Grier, Jennifer Jason Leigh, James Parks, Tim Roth, Craig Stark ...

Quentin brez zvezde?
V omenjenem filmu nastopa tudi legendarni igralec Samuel L. Jackson, ki je z režiserjem sodeloval že pri filmih Šund in Django brez okovov: "V veliko čast mi je, da stojim ob njem, ko bo dobil stvar, za katero sem pravzaprav že mislil, da jo ima." Dodal je: "Zelo sem bil ponosen, ko sem dobil svojo zvezdo, prepričan sem, da je tudi Quentin ponosen, ker bo dobil zvezdo. Vedoč, kakšen filmofil je in kako spoštuje imena (na Pločniku), vem, kaj mu to pomeni. V tem poslu ni veliko ljudi, ki ustvarja filme kot Quentin."

Režiserja je na podelitvi spremljala tudi njegova 30-letna izbranka Courtney Hoffman, s katero je v zvezi od februarja lani.

Celotna ekipa je še dolgo v noč proslavljala Quentinovo zvezdo, obenem pa so nazdravili tudi Samuelu L. Jacksonu, ki je praznoval 67. rojstni dan.