Igralka se je prvič poročila. Foto: Imdb
Igralka se je prvič poročila. Foto: Imdb

Veselo novico je za ameriški People potrdil igralkin predstavnik.

Dot-Marie in Bridgett sta si poročne obljube izmenjali kar na svojem domu, poroka pa je bila za bližnje prijatelje in svojce pravo presenečenje. Povabljenci so namreč mislili, da so povabljeni zgolj na večerjo, ko pa so prišli tja, so videli, da bodo priča poročnemu obredu.

Jonesova je Bridget za roko zaprosila oktobra med gejevskim koncem tedna v Anaheimu. To je prvi zakon za Jonesovo in drugi za Casteenovo.

Hvaležna za delo pri Gleeju
Igralka, ki v priljubljeni televizijski seriji nastopa kot trenerka Shannon Beiste, je poleti dejala, da je prav ta vloga najboljša, kar jih je imela v življenju: "Vsak dan sem hvaležna za delo pri Gleeju. To je moje 23. leto v igralskem poklicu in v zadnjih dveh letih sem prejela dve nominaciji za emmyja, kar je neverjetno."

Maja se je končalo snemanje četrte sezone serije Glee, že pred koncem snemanja četrte sezone pa so na televizijskem kanalu Fox potrdili, da bodo predvajali vsaj še dve sezoni serije. V polnem teku je peta sezona, ki beleži manjšo gledanost, kot so pred smrtjo osrednjega igralca serije Coryja Monteitha.