Leighton in Adam sta se poročila lani. Foto: Guliver/Getty
Leighton in Adam sta se poročila lani. Foto: Guliver/Getty

29-letna Meesterjeva, zvezdnica serije Opravljivka, in 35-letni Brody, ki je zaslovel v seriji The O. C. (obe sta nastali v produkcijski hiši CW), sta se spoznala leta 2011 na snemanju filma The Oranges in ker sta se tako dobro ujela, sta skupaj posnela še film Life Partners (2014).

A kaj dosti več o njuni romanci ni znanega. Par naj bi postala leta 2013, poročila pa sta se leto dni kasneje, s prav tako skrivno poroko.

Ne nosečnosti ne rojstva hčerke nista medijem nikdar potrdila, se pa je tračarski portal TMZ dokopal do rojstnega lista male Arlo, rojene 12 minut čez polnoč v kalifornijskem Whittieru.

Je pa Leighton v intervjuju za revijo Nylon novembra lani namignila, da si želi družine. "Večina mojih znancev se zdaj začenja poročati. Sledili bodo otroci. Rada imam odrasle stvari. Rada imam hišo. Imam pse," je povedala.

Igralske romance
Meesterjeva, ki je zaslovela z vlogo nečimrne bogataške dijakinje Blair Underwood v seriji Opravljivka (Gossip Girl), lani pa je doživela svoj broadwajski debi v predstavi Ljudje in miši, je lani tudi izdala svoj glasbeni prvenec, album Heartstrings.

Pred Brodyjem je bila nekaj časa v zvezi s soigralcem iz filma Remember the Daze Aaronom Himelsteinom in dve leti v zvezi s soigralcem iz Opravljivke Sebastianom Stanom, medtem ko je Brody tri leta hodil s soigralko iz O. C.-ja Rachel Bilson. Bilsonova, zdaj v srečni zvezi z igralcem Haydnom Christensenom, je mati prvič postala oktobra lani.