Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 9 glasov Ocenite to novico!
Bučke potresemo s parmezanom. Foto: freedigitalphotos.net

Dodaj v

Bučke z dvema vrstama sira

Bučke popečemo v pekaču
9. marec 2017 ob 14:18
MMC RTV SLO


Sestavine: 1 kg bučk, 70 dag zrelega paradižnika, 2 stroka česna, olivno olje, 25 dag mocarele, 5 dag parmezana, 10 vloženih inčunovih filejev, 1 žlička mediteranskih začimb, 1 šopek bazilike, sol, poper.

Bučke vzdolžno narežemo na centimeter debelo. Paradižnike nasekljamo. Na žlici olja popražimo strt česen, dodamo paradižnik in dušimo 10 minut. Začinimo.

V ponvi na olju hitro opečemo bučke z obeh strani. Solimo. Inčunove fileje odcedimo in nasekljamo. Pečico ogrejemo na 180 stopinj Celzija. V pekač zložimo bučke, prilijemo paradižnik, potresemo z inčunovimi fileji in pokrijemo z narezano mocarelo.

Potresemo s parmezanom, pokapamo z oljem in pečemo 20-30 minut.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam zele ...
link
Špinačna omaka z mandeljni
21. april 2017 ob 12:37 Sestavine: 350 g makaronov, 30 g masla, 70 g mandeljnovih lističev, 2 stroka česna, 150 g špinače, naribana limonova lupina, sol, poper, parmezan. Špinačo temeljito operemo in odcedimo.
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Špinačna omaka z mandeljni
21. april 2017 ob 12:37 Sestavine: 350 g makaronov, 30 g masla, 70 g mandeljnovih lističev, 2 stroka česna, 150 g špinače, naribana limonova lupina, sol, poper, parmezan. Špinačo temeljito operemo in odcedimo.
Več novic ...
Kazalo