Pečico ogrejemo na 160 stopinj Celzija. Bučo prerežemo in pečemo približno eno uro. Mlačno pretlačimo in odmerimo 45 dag.
Na desko presejemo moko, dodamo kose mrzlega masla in 3 žlice mrzle vode. Zgnetemo testo, ga pokrijemo s folijo in damo v hladilnik. Pečico ogrejemo na 200 stopinj Celzija.
Bučo zmešamo s sladkorjem, soljo in dišavnicami. Vmešamo mleko in sneg iz beljakov. Pekač (28 cm) obložimo s testom, dno prebodemo. Obložimo z nadevom.
Pečemo 15 minut, temperaturo znižamo na 175 stopinj Celzija, pečemo še 45 minut.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje