Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Jajce in kruh prelijemo z juho.

Dodaj v

Česnova juha s peteršiljem

Česen mešamo s kuhalnico, da se ne zažge
14. april 2013 ob 11:58
MMC RTV SLO

Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.

Stroke česna olupimo in stisnemo ali drobno nasekljamo. Olje segrejemo in popražimo česen. Mešamo s kuhalnico, da se česen ne zažge.

Potresemo s papriko, popražimo in prilijemo vročo juho. Zavremo in kuhamo 10 minut. Začinimo s soljo in poprom.

V štiri jušne skodelice ubijemo po eno jajce, ga razvžvrkljamo in nanj položimo rezino kruha. Prelijemo z juho in potresemo s peteršiljem.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam juh
link
Blitvina juha s slanino
12. april 2015 ob 10:00 Sestavine: 50 dag blitve, 5 dag slanine, 1 por, 20 dag riža, 2 dag masla, 1 liter jušne osnove, 5 dag parmezana, sol. Blitvo očistimo in operemo. Slanino nasekljamo.
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Solnograški žličniki
2
22. maj 2015 ob 10:43 Sestavine: 4 jajca, 60 g sladkorja, 30 g moke, 120 g masla , 10 g sladkorja v prahu. Za solnograške žličnike najprej previdno ločite rumenjake od beljakov.
Več novic ...
Kazalo