Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Jajce in kruh prelijemo z juho.

Dodaj v

Česnova juha s peteršiljem

Česen mešamo s kuhalnico, da se ne zažge
14. april 2013 ob 11:58
MMC RTV SLO

Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.

Stroke česna olupimo in stisnemo ali drobno nasekljamo. Olje segrejemo in popražimo česen. Mešamo s kuhalnico, da se česen ne zažge.

Potresemo s papriko, popražimo in prilijemo vročo juho. Zavremo in kuhamo 10 minut. Začinimo s soljo in poprom.

V štiri jušne skodelice ubijemo po eno jajce, ga razvžvrkljamo in nanj položimo rezino kruha. Prelijemo z juho in potresemo s peteršiljem.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam juh
link
Juha z zelišči in smetano
24. november 2014 ob 08:39 Sestavine: 30 dag pora, 3 dag masla, 3 dag moke, 1 liter zelenjavne jušne osnove, šopek peteršilja, kopra in drobnjaka, 2 dl smetane za kuhanje, sol, poper. Por očistimo in narežemo na kolesca.
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Zajčji ragu z brusnicami in polnozrnatimi testeninami
27. november 2014 ob 13:29 Potrebujete: 200 g domačega kunca, 60 g mešanega korenja, 100 g čebule, strok česna, 50 g gomoljne zelene, 1 dl rdečega ali belega vina, olivno olje, sol, poper, šopek svežih zelišč, 80 g brusnic, 2 ...
Več novic ...
Kazalo