Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Jajce in kruh prelijemo z juho.

Dodaj v

Česnova juha s peteršiljem

Česen mešamo s kuhalnico, da se ne zažge
14. april 2013 ob 11:58
MMC RTV SLO

Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.

Stroke česna olupimo in stisnemo ali drobno nasekljamo. Olje segrejemo in popražimo česen. Mešamo s kuhalnico, da se česen ne zažge.

Potresemo s papriko, popražimo in prilijemo vročo juho. Zavremo in kuhamo 10 minut. Začinimo s soljo in poprom.

V štiri jušne skodelice ubijemo po eno jajce, ga razvžvrkljamo in nanj položimo rezino kruha. Prelijemo z juho in potresemo s peteršiljem.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam juh
link
Juha za hladne dni
19. november 2017 ob 11:22 Sestavine: 0,5 kg prekajenega puranjega mesa, 2 korenčka, 1 korenina in listi peteršilja, 1/2 čebule, malo stebelne zelene, 1 paradižnik, 1/3 paprike, 2 stroka česna, sol, poper, žafran, drobnjak, ...
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Presni ježki
22. november 2017 ob 09:59 Sestavine: 2 konzervi (po 400 g) čičerike, pest suhih fig, namočenih v vroči vodi vsaj eno uro, 3 žlice sladkega kokosovega masla (nevegani lahko navadno maslo), 150 g mletih mandljev in nekaj ...
Več novic ...
Kazalo