Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Jajce in kruh prelijemo z juho.

Dodaj v

Česnova juha s peteršiljem

Česen mešamo s kuhalnico, da se ne zažge
14. april 2013 ob 11:58
MMC RTV SLO

Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.

Stroke česna olupimo in stisnemo ali drobno nasekljamo. Olje segrejemo in popražimo česen. Mešamo s kuhalnico, da se česen ne zažge.

Potresemo s papriko, popražimo in prilijemo vročo juho. Zavremo in kuhamo 10 minut. Začinimo s soljo in poprom.

V štiri jušne skodelice ubijemo po eno jajce, ga razvžvrkljamo in nanj položimo rezino kruha. Prelijemo z juho in potresemo s peteršiljem.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam juh
link
Zelena juha iz rdečih redkvic
14. april 2016 ob 10:48 Sestavine: malo olivnega olja, 1 čajna žlička gorčičnih semen, 1 pest pršuta, narezanega na kocke, 1 čebula, 3 stroki česna, 3 šopi zelenja redkvic ... ...
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Dušene artičoke z grahom
29. april 2016 ob 09:30 Sestavine: 4 artičoke, 1 limona, 120 ml oljčnega olja, 1 čebula, 2-3 mlade čebule, 80 g korenja, 500 g izluščenega mladega graha (lahko boba) ... ... 400 ml vode, malo kopra, malo soli in popra.
Več novic ...
Kazalo