Glavice vitlofa očistimo in nekaj minut blanširamo v osoljenem kropu, ki smo mu dodali limonin sok in žličko sladkorja. Odcedimo jih, vzdolžno prerežemo in nekoliko izdolbemo. Polovice zložimo v namaščen in pomokan pekač. Pečico ogrejemo na 180 st. C. Nasekljan česen, peteršilj, rožmarin, narezane šampinjone, 2 žlici olja in polovico parmezana zmešamo. Napolnimo izdolbene polovice, potresemo z ostalim parmezanom in drobtinami. Pečemo 20 minut.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje