Pečico ogrejemo na 220 stopinj Celzija.
Hruške operemo, olupimo in razpolovimo. Peščišča izrežemo in hruške narežemo na slab centimeter debele rezine.
Manjšo nepregorno posodo namastimo in vanjo kot strešnike zložimo rezine hrušk. Sladkor zmešamo s pol žličke cimeta. Hruške potresemo s sladkorjem in kosmi masla. Postavimo v pečico in pečemo približno 15-20 minut.
Postrežemo s stepeno smetano in nastrgano temno čokolado.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje