Koromačevima gomoljema odstranimo trše zunanje liste, ju operemo in narežemo.
Gorčico, olivno olje, pomarančni sok in balzamični kis razžvrkljamo, začinimo s soljo in sveže mletim poprom. Prelijemo koromač, zmešamo in takoj postrežemo.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 2 gomolja koromača, 2 žlički gorčice, 10 žlic olivnega olja, 5 žlic sveže stisnjenega pomarančnega soka, 4 žlic balzamičnega kisa, sol, poper.
Koromačevima gomoljema odstranimo trše zunanje liste, ju operemo in narežemo.
Gorčico, olivno olje, pomarančni sok in balzamični kis razžvrkljamo, začinimo s soljo in sveže mletim poprom. Prelijemo koromač, zmešamo in takoj postrežemo.
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje