Na olju popražimo nasekljano čebulo, dodamo meso in pražimo, da porjavi. Solimo. Na žlici olja popražimo česen in dodamo narezane pelate. Dušimo pet minut, začinimo s soljo, poprom in baziliko.
Pečico ogrejemo na 180 stopinj Celzija. Bešamel (razpuščeno maslo, zgoščeno z moko), mleko in smetano zmešamo. Ne pozabite na muškatni orešek. Pekač namastimo.
Na dno pekača položimo plast listov za lazanjo, pokrijemo z mesom. Prelijemo s pelati in bešamelom. Ponavljamo. Končamo s testeninami in bešamelom. Potresemo s sirom in maslom ter pečemo dobre pol ure.
Sa. J.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje