Šampinjone očistimo, operemo in narežemo. Na maslu prepražimo narezan por, nasekljano čebulo, česen in šampinjone.
Solimo in popopramo. Dodamo riž in zalijemo z dvema zajemalkama jušne osnove. Dušimo še približno 15-20 minut. Rižoto vmes po malem zalivamo z jušno osnovo. Preden odstavimo z ognja, vmešamo nasekljan peteršilj.
Zabelimo s koščkom masla in za nekaj minut pokrijemo. Potresemo z naribanim parmezanom. Rižoto še izboljšamo, če dodamo malo suhih jurčkov.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje