Meso narežemo na kocke in ga začinimo s soljo in poprom. Na maslu popražimo narezano čebulo. Potresemo z mleto papriko, dodamo meso in pražimo, da meso porjavi.
Dodamo mezgo, lovorjev list, narezano papriko, česen in pol litra jušne osnove. Dušimo na šibkem ognju 45 minut.
Medtem zelje skuhamo v malo vode in ga dodamo k mesu. Po potrebi zalijemo z jušno osnovo. Pokrito dušimo še pol ure. Ko odstavimo, vmešamo kislo smetano.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje