Lepota bivanja
slice
Sodobno prenovljena babičina hiša: udobje bivanja v stiku z naravo
Unikaten ambient v rustikalno-sodobnem slogu, 23. april 2017 ob 18:42 Prazna babičina hiša, zgrajena v letu 1936, je za investitorja predstavljala možnost bivanja na udobnejši kvadraturi.
13
Odprte hiše Slovenije: fokus na stavbah, energiji in dobrem počutju
5
20. april 2017 ob 07:55 Pred nakupom preizkušamo avtomobile, telefone ... nepremičnin, ki so ena naših največjih naložb v poslovnem ali zasebnem življenju, pa večinoma ne.
Sicilija, ljubezen moja: barve juga Italije za kuhinje petičnežev
2
19. april 2017 ob 10:57 Modni dvojec Dolce & Gabbana je še drugič združil moči s proizvajalcem luksuznih kuhinjskih aparatov Smeg in ustvaril kolekcijo, ki gotovo ne bo navdušila ljubiteljev minimalizma.
Novo življenje kultnega "bullija": pivnica na kolesih
33
13. april 2017 ob 06:17 Matej Špehar je lansko poletje v strugi reke Rižane našel skoraj popolnoma uničen Volkswagnov "hipijevski kombi" brez lastnika, motorja ali koles.
Štajerska prestolnica bogatejša za luksuzni hotel, ki oživlja stari Maribor
20
13. april 2017 ob 06:17 Maribor je bogatejši za novo vrhunsko gostilno in hotel.
Fordova “čarobna” otroška posteljica Kdor ima otroke, ve, da jih vožnja uspava in da se že po nekaj kilometrih brez štetja ovčic znajdejo v deželi sanj.
3
"Žepno" stanovanje sredi Maribora z močnim značajem Nekega sivega zimskega popoldneva se je mlada fotografinja in grafična oblikovalka iz Maribora odpravila na ogled prazne garsonjere v večstanovanjski zgradbi.
12
Foto in video: Poetični betonski vrt Tine Rugelj (spet) očaral Milano Nika Zupanc Milana ne izpusti že zadnjih deset let, vedno bolj vidna pa je tudi Tina Rugelj, ki se na tamkajšnjem pohištvenem sejmu predstavlja s kolekcijo vrtnega pohištva.
9
Slovenski dizajn na sejmu v Milanu: Italijani dobri kupci lepega Največje mesto severne Italije, Milano, bo do nedelje svetovna prestolnica pohištva. Na mestnem sejmišču poteka namreč največji sejem pohištva na svetu, Salone del Mobile.
"Arhitektova odgovornost je zelo velika, saj arhitektura ni moda, ampak traja bistveno dalj časa" "Pri snovanju arhitekture ne gre zgolj za odgovornost do prostora, ampak tudi za odgovornost do uporabnika. Tudi če je arhitektura kakovostno postavljena v okolje in če ne služi uporabniku, ne ...
22
"Mala terasa, spodaj Ljubljana": garsonjera z razgledom na Grad Stanovanje v bloku iz osemdesetih let odlikujejo številne prednosti tedanje gradnje: kompakten tloris, velik balkon, mikrovrtiček in kakovostni vgraj eni materiali.
20
"Slovenski cvetličarji naj bodo drznejši in ustvarjalnejši" Že med študijem na Biotehniški fakulteti je Metka Sporiš sanjala, da bo nekega dne imela svojo, drugačno cvetličarno.
3
Socialistično stanovanje v Čičarah dobilo pisano preobleko Stanovanje v bloku v Kranjski Gori je bilo pred prenovo videti majhno in utesnjeno zaradi dotrajane opreme in temnega pohištva.
12
Dva slovenska projekta med najboljšimi in najlepšimi v Alpah Zimska soba na Kaninu in prenovljena domačija Vrlovčnik sta uvrščena v finale izbora za arhitekturno nagrado Constructive Alps 2017.
9
Celovita prenova z igrivim rezultatom, ki ustreza tudi mačjemu okusu Lastnica dvosobnega stanovanja si je zaželela celovite spremembe svojega bivalnega okolja v stimulativen, barvit in ženstven ambient, v katerem se bo dobro počutila.
8

Kazalo